All-icia & Tekenkleurplaat

Adres
Boddemate 6
8014 JH Zwolle
Contactgegevens
06 28825616
Website
Allicia.nl

Over All-icia & Tekenkleurplaat

“Mijn beste vriend is mijn iPad...als het om werk gaat.” Ze zit in een vol kantoor met boeken, knutselmaterialen en hier en daar grappige elementen, zoals een boeket legobloemen.

Ben je druk? “Ja”, zegt ze. Omhoogkijkend om alle opdrachten naar voren te halen. Het is een bonte verzameling. Een langdurig grafisch project, een spellendoos, een boek, nog een heel speciaal boek (eigen project), nog wel meer. “Eigenlijk werk ik niet lineair, maar aan vanalles door elkaar. Dat past bij mij. Wat belangrijk voor me is, is originaliteit, dat iets afkomt en dat de kwaliteit goed is. Maar ik zet me ook graag in voor projecten over duurzaamheid en klimaatverandering”.

Wat is je onderscheidend vermogen? “Als je je missie door middel van je talent om kan zetten tot een eigen product, dan ben je onderscheidend. In mijn geval, zijn dat de originele manieren waarop ik het creatieve brein stimuleer.”

“Als je het niet heel erg vind, dan ga ik even door. Flyer maken, illustratie voor linkedin, lesmateriaal verzinnen, karakters afmaken, een olielamp tekenen, website aanpassen, de kinderen van school halen…”

Echt een creatieve duizendpoot!

Aanbod


- Vertalen van tekst naar beeld. Illustratief of grafisch.

- Creatief meedenken.

- Leerkrachten helpen met het geven van een creatieve les d.m.v. tekenkleurplaten (eigen uitvinding), zodat het creatief denken van leerlingen op een praktische manier gestimuleerd wordt.

- Uitgever: Boekenbedenkers
Boek om je eigen verhaal in te schrijven en tekenen. Voor in de schoolbibliotheek.

- 2D animaties van een minuut om een product of dienst uit te leggen.

- Archeologisch objecttekenaar (en fotograaf).

Waar de creativiteit begint…

Portfolio

Certificeringen

Master of Arts (2D animatie - Kunst en Media Technologie)