ZP Netwerken Regio Zwolle zoekt de verbinding

ZP Netwerken Regio Zwolle zet zich in als belangenbehartiger van zp’ers en als verbinder tussen ondernemers en bedrijfsleven om die positie te versterken. Samen zetten we ons in om de regio Zwolle te laten uitgroeien tot de vierde belangrijke economische sector van ons land. De doelstellingen en de inzet worden niet alleen onderschreven door onze ambassadeurs en de provincie Overijssel, maar wij vinden elkaar ook steeds meer via samenwerking.

Samenwerkingspartners

ZP Netwerken Regio Zwolle verbindt zelfstandigen en het bedrijfsleven met elkaar. Letterlijk. Door vraag en aanbod van zp’ers en opdrachtgevers online met elkaar in contact te brengen genereren we arbeid. Daarnaast werken we nauw samen met partners als VNO-NCW, MKB Regio Zwolle, de Human Capital Agenda en gemeenten en provincies. Onze leden houden we met onze nieuwsbrieven op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Op onze netwerkbijeenkomsten brengen we mensen met elkaar in contact. Zo bouwen we samen aan een boeiende en groeiende community van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en zelfstandig ondernemers.

De doelstellingen en de inzet worden niet alleen onderschreven door onze ambassadeurs en de provincie Overijssel, maar wij vinden elkaar ook steeds meer via samenwerking.

dé regionale belangenorganisatie voor zelfstandig professionals