Augustinus Beleggingscoaching

Adres
van Gerrevinkstraat 1
8191 AK Wapenveld
Contactgegevens
06 37564767
Website
Website

Over Augustinus Beleggingscoaching

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb bij diverse banken een functie vervuld als assistent accountmanager en beleggingsspecialist. Omdat beleggen bij een bank veel mensen een nogal afstandelijk gevoel geeft streef ik ernaar om persoonlijke betrokkenheid en aandacht te tonen en daarbij helder en to the point te zijn. Ik ben een betrouwbare en onafhankelijke sparringpartner die zijn deskundigheid en beleggingskennis graag deelt met anderen en alle ontwikkelingen op financieel en beleggingsgebied actief volgt.

Na 15 jaar voor diverse banken te hebben gewerkt was in 2015 de tijd gekomen om als zelfstandige te beginnen met Augustinus Beleggingscoaching. Een logisch vervolg gezien mijn fascinatie voor getallen en voorliefde voor beleggingen. Ik vind het enerzijds prachtig om nieuwe beleggers die alleen maar gespaard hebben het beleggen vanaf de basis te leren en uit te dagen hoe het zich eigen te maken. Anderzijds ondersteun ik graag bestaande beleggers qua kennis en kunde om er meer uit te halen.

Naast het begeleiden van bestaande beleggers richt ik me ook op klanten die vermogen willen gaan opbouwen (bijvoorbeeld voor het opbouwen van een pensioenpotje) en kan er naast traditionele vormen van beleggen kan er bijvoorbeeld ook worden gekozen voor het beleggen in MKB obligaties middels crowdfunding.

Portfolio