Bas Gemmink Coaching en Journalistiek

Adres
Rommestraat 22 22
8015 AP Zwolle
Contactgegevens
06 39295815

Over Bas Gemmink Coaching en Journalistiek

Bascoacht.nl zo heet mijn website. Want dat is wat ik doe. Ik coach mensen. Vooral journalisten (eindredacteuren of redacteuren), want ik werkte lang bij de NOS. En ik coach mensen uit bijvoorbeeld de zorg en onderwijs. Vaak gaat het over TE VEEL.

Voorbeelden? Een mantelzorger die te veel op haar bord heeft, een manager die na een burn-out terugkomt op het werk en merkt dat er veel dingen veranderd zijn. Een jonge werknemer die tot de conclusie kwam dat hij helemaal niet op de goede plek zat.

Coachen kan op veel manieren. Ik doe het op mijn eigen manier, maar wel met een goede opleiding in mijn zak, ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie NOBCO en ik doe intervisie, extra opleidingen/cursussen en supervisie.

Wat kan ik voor je betekenen? Ik help je verder waar je vast zit. Of waar je werknemer vast zit. Ik ben vriendelijk, geduldig en doel- en resultaatgericht. Als je coaching een beetje raar of spannend vindt, kun je prima naar mij toe. Dat snap ik. Coaching is niet voor watjes, maar voor mensen die durven kiezen om te groeien in hun ontwikkeling.

Voor werkgevers geldt dat ook. Neem geen coach als het te laat is. Schakel op tijd en laat je werknemer of jezelf coachen. Als je het gevoel hebt dat je steeds dezelfde problemen aan het oplossen bent, dan kan ik je helpen het échte probleem op te lossen.

Het inzicht dat het goed is, zoals je bent, is voor mij het allerbelangrijkste in het leven. Als je dan keuzes maakt of met stress omgaat of het moeilijk hebt, dan weet je hoe jij er mee om kunt gaan. Dus ook als je je targets of deadlines moet halen. Als iedereen veel van je verwacht of druk op je schouders legt. Je weet hoe je omgaat met de kritische stem in je hoofd.

Ik werk in Zwolle en in Hilversum. Op locatie, maar ook in mijn praktijk in Zwolle Zuid én ik wandel graag met mijn clienten, want dat werkt als een trein.

Bascoacht! Ik doe niets liever...

Portfolio

Samenwerkingspartners

Trainersburo 2 of the Guys BV

Voor Trainersburo 2 of the Guys BV coach, train en begeleid ik journalisten. Het gaat over coachend leidinggeven, loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Certificeringen

NOBCO foundation coach

ICM ACT

ICM Coachopleiding