ZPN werkt samen met

Overheden
De regionale economie verbeteren: Dat is goed voor individuele ZP’ers, maar daar moeten zij zelf ook aan bijdragen. Daarvoor wil ZPN de voorwaarden scheppen in samenspraak met provincies en gemeenten. De stichting is gesprekspartner als het gaat om verbeteren van de positie van ZP’ers.
Gemeenten hebben bijvoorbeeld een groot belang bij economisch sterkte ZP’ers binnen hun gemeente. Dat is goed voor de lokale economie en voor het budget van de gemeente. ZPN let scherp op de lokale faciliteiten voor ZP’ers.

Bedrijven
Ondernemers weten hoe belangrijk het is om voldoende en hoogwaardig talent voor handen te hebben als dat nodig is. En op deze flexibele schil wordt steeds vaker aanspraak gedaan. Niet alleen voor ondersteuning, maar ook voor de invulling van specialisten op bedrijf kritische posities.
Bedrijven moeten het logisch vinden om als eerste te zoeken naar een zelfstandige professional uit hun eigen buurt. ZPN zorgt er voor dat ZP’ers zich profileren en gevonden kunnen worden. Zo wordt de regionale economie versterkt en blijft talent hier wonen.

Netwerk
Ook al bestaat de stichting nog niet zo lang, er is al met diverse organisaties contact. ZPN bouwt aan een stevig netwerk om de belangen van ZP’ers te dienen.

In de Regio Zwolle is er al verbinding met:
– Regio Zwolle gemeenten
– Provincie Overijssel
– MKB Regio Zwolle
– VNO-NCW Regio Zwolle
– Economic Board
– Trendbureau Overijssel
– diversen ondernemersverenigingen
– ZZP Nederland
– PZO

Wat doet ZPN >