Bergenius LABadvies

Adres
Oude Twentseweg 38
8105 RG Luttenberg
Contactgegevens
06 40233245

Over Bergenius LABadvies

Mijn jarenlange ervaring op het laboratorium en binnen het inspectiebedrijf omgezet in een rol als trainer en consultant. Van asbest tot en met edelmetalen, van zware chemie tot en met het medisch laboratorium, accreditatie en certificatie zijn geen geheimen voor mij. Het feit dat ik zelf "met de poten in de klei" heb gestaan, helpt om me in te leven in de personen die tegen dezelfde zaken aanlopen als die ik lang geleden tegenkwam.

Sinds 2017 geef ik trainingen voor QAducation (www.qaducation.nl) en ben ik actief als zzp-er op kwaliteitsgebied.

Naast mijn kwaliteitservaring heb ik ook verandermanagmeent gestudeerd, dit neem ik automatisch mee in mijn opdrachten. Iemand die op de goede plek zit, zal nl. vanzelf met passie het werk uitvoeren. Ik durf te beweren dat ik vrij snel in de gaten heb of mensen op de juiste plek zitten. Ervaring heb ik opgedaan binnen diverse branches: (semi)overheid, productiebedrijf, commercieel bedrijf.

Ik heb de laatste jaren diverse organisaties mogen helpen om accredittie/certificering te behlan, met succes!

Hoewel mijn bedrijfsnaam misschien anders doet vermoeden, geef ik ook trainingen en ben ik actief als consultant buiten de laboratoria.

Steekwoorden: praktisch, pragmatisch, organisatiesensitiviteit, goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als op schrift.

Hoewel Nederlands mijn moedertaal is, red ik mij ook prima in het Engels of Duits.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op, voor een kortdurende of langerlopende opdracht.

Ook voer ik diverse audits uit, tegen welke norm dan ook.

Kwaliteit mag ook leuk zijn