Boekendame

Adres
Landseindestraat 17
8043 VX Zwolle
Contactgegevens
06 13801015

Over Boekendame

Boekendame
Het gevoel om een boek in je handen te hebben waar ik aan mee mocht werken vind ik fantastisch. Als Boekendame mag ik me bezig houden met het vormgeven, drukken en uitgeven van boeken.

Grafisch vormgever
Hier omheen vind ik het prettig om ook met meer ad-hoc klussen als grafisch vormgever bezig te zijn. Zo ontwerp ik naast boeken ook flyers, brochures, posters, beursdoeken, visitekaartjes, jaarverslagen en folders. En ik wordt blij van natuur educatieve projecten waarbij ik de vormgeving en de levering mag verzorgen.

Oog voor detail & snelle service
Van nature heb ik een oog voor detail en ik kan in één oogopslag zien of iets er professioneel uit ziet. Je hoeft bij mij niet lang te wachten op een eerste opzet, ik houd er namelijk helemaal niet van om dingen zelf uit te stellen.

Persoonlijk
Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik moeder van twee kleine kids, vier ik regelmatig de vrijheid op mijn racefiets en ben een liefhebber van schaatsen en skeeleren. Ook ben ik graag in de natuur om nieuwe plekken te ontdekken en hoop ik vaak wilde dieren tegen te komen.

Kennismaken?
Heb je een vraag, kan ik je ergens mee helpen of wil je kennis maken? Neem contact met me op:

Contact
info@boekendame.nl
www.boekendame.nl

De Boekendame tovert verhalen om naar schitterende boekwerken

Portfolio

Certificeringen

Ondernemers Netwerk Stadshagen