Bohemen Uitvaarten

Adres
Hoogstraat 17
8011 AV Zwolle
Contactgegevens
06 25411465

Over Bohemen Uitvaarten

Mijn naam is Bas Smit van Bohemen uitvaarten, ik ben uitvaartbegeleider.

Vanaf het moment dat je een dierbare bent verliest tot na de begrafenis of crematie ben ik er voor je. Ik help bij de laatste verzorging van de overledene. We maken samen een planning voor de uitvaart en een uitnodiging. Dat kan een kaart zijn maar tegenwoordig kan dat ook digitaal. Als dat gedaan is geven we invulling aan de ceremonie. Ik begeleid je het gehele traject tot na de begrafenis of crematie. Bij elke stap leg ik de keuzes voor, wat de verwachtte uitkomst is van bepaalde keuzes, daarna bepaal jij of bepalen jullie wat er gebeurt.

Zonder maar ook met verzekering kan ik je helpen. Waar je ook verzekerd bent, dat maakt niet uit. Jij hebt namelijk met elke uitvaartverzekering een vrije keuze door wie jij je wilt laten begeleiden.

Ik weet hoe de wegen lopen maar jij bepaalt de route zodat we samen van verdrietige momenten waardevolle herinneringen maken.

Wat vinden anderen van Bohemen en Bas Smit? Op Google en op de site van Trustoo kan je zien wat anderen over Bas zeggen.

Wil je meer informatie? Of wil je je uitvaartwensen al vastleggen? Je mag altijd bellen.

Ik weet hoe de wegen lopen, jij bepaalt de route zodat we samen van verdrietige momenten waardevolle herinneringen maken

Portfolio

Certificeringen

Kwaliteitsregister uitvaartbegeleiders

Lid Landelijk Meander uitvaartopleiding netwerk