Care for Women Raalte

Adres
Houtduif 3
8103 EG Raalte
Contactgegevens
06 51245391
Website
Website

Over Care for Women Raalte

Care for Women is een organisatie met zo'n 150 vestigingen in Nederland en gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Bij Care for Woemen kunnen vrouwen terecht met allerlei gezondheidsvragen, bijvoorbeeld over de overgang, mesntruatie of zwangerschp. 

In 2021 heeft Nathalie Wichink haar praktijk in Raalte geopend. Klanten kunnen zonder verwijzing van een huisarts bij haar terecht. De diensten van de care for women specialister worden door de meester zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering, de kosten gaan niet af van het eigen risico.

Nathalie heeft een jarenlange achtergrond binnen de vrouwenhulpverlening zij weet als geen ander waarmee vrouwen te maken kunnen hebben en biedt vrouwen extra ondersteuning en begeleiding. Zij is een van de weinige zorgprofessionals die haar consulten ook wandelend aanbiedt. We willen allemaal gezond ouder worden. Mannen en vrouwen kunnen bij Nathalie terecht voor een HealthCheck. De bloeddruk, glucose en cholesterolwaarden worden gemeten. 

Ook is zij beschikbaar voor workshops, lezingen en HealthChecks in het bedrijfsleven.

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via de website www.careforwomen-raalte.nl voor vragen en overige informatie is zij bereikbaar per telefoon en mail.

Portfolio