Care for Women Raalte

Adres
Houtduif 3
8103 EG Raalte
Contactgegevens
06 51245391
Website
Website

Over Care for Women Raalte

Care for Women is een organisatie met zo'n 150 vestigingen in Nederland en gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Bij Care for Women kunnen vrouwen terecht met allerlei gezondheidsvragen, bijvoorbeeld over de overgang, menstruatie of zwangerschap.

Nathalie is gevestigd in Raalte. Klanten kunnen zonder verwijzing van een huisarts bij haar terecht. De diensten van de care for women specialiste worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering, de kosten gaan niet af van het eigen risico.

Nathalie heeft een jarenlange achtergrond binnen de vrouwenhulpverlening zij weet als geen ander waarmee vrouwen te maken kunnen hebben en biedt vrouwen extra ondersteuning en begeleiding. Zij is een van de weinige zorgprofessionals die haar consulten ook wandelend aanbiedt. We willen allemaal gezond ouder worden. Mannen en vrouwen kunnen bij Nathalie terecht voor een HealthCheck. De bloeddruk, glucose en cholesterolwaarden worden gemeten.

In onze maatschappij waarbij vrouwen meer en langer participeren in het arbeidsproces is het van belang dat er voldoende kennis is over de overgang en andere homonale problemen. De overgang kan bijvoorbeeld een rol spelen in een burn-out of een depressie bij vrouwen. Vrouwen krijgen een verkeerde diagnose en behandeltraject. Het is altijd belangrijk bij verzuim om te kijken of de overgang ook een rol speelt. Nathalie is beschikbaar voor workshops, lezingen, speedconsulten in het bedrijfsleven. In het kader van preventieve zorg biedt zij ook HealthChecks aan in het bedrijfsleven.

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via de website www.careforwomen-raalte.nl voor vragen en overige informatie is zij bereikbaar per telefoon en mail.

Blijf niet rondlopen met hormonale klachten er is vaak iets aan te doen

Portfolio