Christi Jansman Vitaliteitsprofessional

Adres
Vlasakker 32
8141 JB Heino
Contactgegevens
06 51063738

Over Christi Jansman Vitaliteitsprofessional

Mijn naam is Christi Jansman en ik ben als vitaliteitstherapeut gespecialiseerd in het helpen van mensen met Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK). Hierbij kun je denken aan chronische pijn en vermoeidheid, maar ook burn-out, prikkelbare darm en Long COVID. De impact van klachten op het leven van mensen is gigantisch. Zij zijn helemaal niet meer aan het leven, maar aan het overleven.

Nog veel te vaak worden mensen met aanhoudende lichamelijke klachten van het kastje naar de muur gestuurd. Sommigen krijgen zelfs te horen dat het allemaal tussen de oren zit of er maar mee moeten leren leven. Beseffen we eigenlijk wel wat dat betekent dat je er maar mee moet leren leven? Want daarmee zeggen we dat het nooit meer overgaat, maar dat is niet waar. En het zit ook helemaal niet tussen de oren. Als er in het bloed of op beeldmateriaal niets gevonden kan worden, betekent dit nog niet dat de klachten psychisch zijn. Dat is veel te simpel gedacht. Er zijn wel honderden factoren die bijdragen aan het wel of niet ontwikkelen van klachten.

Als vitaliteitstherapeut richt ik me op alle factoren die daar een rol in spelen. Ik geef mensen tools waardoor zij vaardigheden ontwikkelen om weer te kunnen doen wat zij leuk en belangrijk vinden in het leven. In de meeste gevallen leidt dit tot een verlichting van de klachten ondanks dat dit niet het doel van de therapie is. Het doel van vitaliteitstherapie is om mensen van overleven naar leven te brengen.

Meer informatie over vitaliteitstherapie en mijn werkwijze vind je op: www.christijansman.nl. Je leest hier ook verhalen van cliënten die door mij zijn geholpen met veel uiteenlopende klachten.

"Kunnen doen wat jij leuk en belangrijk vindt, is alleen mogelijk als je kiest voor het leven."

Portfolio

Certificeringen

Chivo gediplomeerd therapeut

Bestuurslid beroepsorganisatie