ClaCa Design

Adres
Kannenburg 711
7423 AG Deventer
Contactgegevens
06 48126181

Over ClaCa Design

Als Gids Hergebruik kijk ik, Claudia Casagrande, met je mee hoe materialen uit je bedrijf/organisatie een andere bestemming of toepassing kunnen krijgen. Dit zijn niet persee producten uit het bedrijf, maar ook juist de spullen waar je dagelijks mee in aanraking bent. Misschien kunnen we samen een project doen of breng ik je in contact met andere creatieve makers, bedrijven of organisaties.

Met mijn creatieve brein kijk ik vaak net even anders. Van minder afval naar mooie producten. Maar zeker ook de verbindingen die ontstaan zijn waardevol in mijn manier van werken. Pionieren, samenwerking creëren en mooie opdrachten naar sociale werkbedrijven en praktijkonderwijs waar kan. Ik help je het proces in gang te zetten en met de juiste mensen in aanraking te komen. En laat je los als je tevreden bent.

Als tassenontwerpster ben ik ook in staat mooie ontwerpen te bedenken voor producten. Voor het maken van één enkel product kun je bij mij in het atelier van ClaCa terecht. Gaat het om grotere aantallen dan ga ik voor je opzoek in mijn netwerk.

Oh ja, mocht je een maatwerk werktas nodig hebben? Dan ben ik je ook graag van dienst.

Video

ClaCa Design Jouw Gids in hergebruik. Voor verbinden en samenwerken. En natuurlijk een unieke handgemaakte werktas

Portfolio