Communicatie & Events by Carmen

Adres
Citadelstraat 24
8043 PR Zwolle
Contactgegevens
06 23010084

Over Communicatie & Events by Carmen

Communicatie & Events by Carmen draagt samen met sociaal betrokken organisaties bij aan de mens en maatschappij. Door goed georganiseerde projecten, creatieve communicatie en feestelijke evenementen. Ik neem jouw werk uit handen zodat jij tijd hebt voor ander werk! Dat is een fijn gevoel, of niet?

Projectmanagement waar verbinding, creativiteit en betrokkenheid centraal staan. Want impact maken doen we samen. Je kunt zorgeloos werkzaamheden uit handen geven zonder je druk te hoeven maken. Samen gaan we enthousiast aan de slag en maken we van jouw opdracht een succes.

Projectmanagement
Durf jij je volledige projectorganisatie uit handen te geven? En kan je niet wachten op het gevoel van rust en vertrouwen? Door het aanbrengen van structuur, een goed georganiseerd projectteam en duidelijke communicatie ontzorg ik jou. Zo houd jij tijd over voor ander werk!

Communicatie en creatie
Raakt jouw communicatie de juiste mensen? Ik breng met rake communicatie jouw boodschap – campagne, project of event – bij jouw doelgroep onder de aandacht. Ook schakel ik graag met communicatiepartners die achter jullie missie staan: zo vergroten we samen het bereik.

Eventmanagement
Zoek je iemand voor de projectleiding van je evenement? Naast het activeren en motiveren van een projectteam, help ik graag om het programma in te vullen en de juiste communicatie te ontwikkelen. Zo bouwen we met zoveel mogelijk mensen een feestje!

Verbindend projectmanagement
Met kleuren markeren, filteren, sorteren. Overzicht aanbrengen, structuur creëren. Helderheid door creativiteit, organisatie door creatie. Voor de een in de aard van het beestje, voor de ander een ontdekking – een feestje.

Verwarring voorkomen, niet eindeloos meer dromen. Uit handen geven, op een andere manier beleven. Door hulp van buitenaf het leven wat makkelijker maken. Met verbindend projectmanagement kan ik mensen raken.

Een gevoel van opluchting, ademruimte en rust. Het kan zo’n grote aanvulling zijn, ben jij je daar al van bewust? Vanuit een andere positie naar jouw eigen project kijken: zien groeien en bloeien.. Dat kan je leven verrijken.

Contact opnemen?
Leuk! Dat kan via 06-23010084 of mail naar info@carmenmeijer.nl. Je kan ook een kijkje nemen op www.carmenmeijer.nl.

Verbindend projectmanagement

Portfolio