Fabrieksuitje.nl

Adres
Dr Spanjaardsweg 23
8025 BT Zwolle
Contactgegevens
06 46096396

Over Fabrieksuitje.nl

Bij Fabrieksuitje kunt u dus terecht voor een origineel en leerzaam personeelsuitje, of uniek bedrijfsuitje naar onder andere diverse autofabrieken, scheepswerven, vliegtuigbouwers en bierbrouwerijen. Wij maken van ieder uitje een onvergetelijke herinnering, door als goede gastheer de bezoekers meer te bieden dan ze hadden verwacht.

Wie kiest voor Fabrieksuitje.nl kiest voor een compleet verzorgde dag die van begin tot eind in de puntjes geregeld is. Dit geeft u dus onbezorgd en volop de tijd om contacten te leggen en relaties te onderhouden, maar bovenal om te genieten!

Inmiddels hebben we met ons team al meer dan 400 geslaagde, leerzame fabrieksuitjes verzorgd en hiermee duizenden mensen een mooie herinnering bezorgd. Dat blijkt ook wel uit onze hoge klantenreview scores. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we stoppen met elke dag weer na te denken over hoe we onze dienst nog beter kunnen maken. We nemen dan ook elke opmerking en tip serieus.

Persoonlijk

Op het persoonlijk vlak valt er nog te vertellen dat ik 63 jaar ben, getrouwd met Ingrid, als christen in het leven sta, en graag tijd vrij maak voor familie, vrienden en een potje golf.

Video

De mooiste herrineringen maak je samen

Portfolio