Frisse Blik marketingadvies

Adres
1 Flisweg 1
7451 LZ Holten (Overijssel)
Contactgegevens
06 48574476

Over Frisse Blik marketingadvies

Frisse Blik helpt groeiende MKB-ondernemers van dienstverlenende en innovatieve organisaties om vanuit visie naar meer business te gaan met de juiste marketingstrategie en communicatie.

Als strategisch marketing- en communicatieadviseur help ik directie en management van MKB-bedrijven met 25-100 medewerkers in de (zakelijke) dienstverlening met het verhelderen, concretiseren en vermarkten van hun bedrijfsdoelen. Vanuit een heldere fundering ga ik samen met collega’s van de organisatie aan de slag om dit verder uit te werken. Alle elementen komen aan bod zoals; de kernwaarden en DNA, maar ook de positie in de markt en welke klanten we willen aantrekken.

Zodra het plan staat kunnen we gaan uitrollen binnen de organisatie. Ik pak dit op met de bestaande marketing of communicatiemedewerker.Hierdoor ontstaat er een goede structuur voor de interne en externe communicatie én wordt het team tegelijkertijd begeleidt.

Mijn klanten staan open voor ontwikkeling en vernieuwing. Ze zijn onder meer bezig met duurzaamheid en innovatie. Ook in een ander opzicht staan ze voor duurzaamheid. “Ik help hen niet met een marketingstrategie die je alleen volgende week helpt om klanten binnen te halen. We maken lange termijnplannen. De meeste klanten die ik adviseer zijn groeiende bedrijven die toe zijn aan een volgende fase.”

Wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat is een frisse blik op jouw businessvraagstuk. Zodat jij je weer onderscheid in de markt en weet waar je de focus op moet leggen om meer klanten en meer omzet te genereren. Doormiddel van een maatwerktraject of een concrete strategiesessie kan jij weer aan de slag met een frisse blik en een helder perspectief.

HET RESULTAAT? Je hebt een duidelijke richting, je hebt focus wat je wel/niet wilt doen, je hebt structuur in de dagelijkse marketing en communicatie activiteiten die leiden tot de juiste naamsbekendheid, meer omzet en meer klanten.

Wat klanten over mij zeggen:

"Isla heeft ons geweldig geholpen om de koers voor de komende 4 jaar te bepalen en vooral ook om die meteen te vertalen naar concrete acties voor onze organisatie."
Rik van Niejenhuis | Directeur | Groninger Dorpen (Ten Boer, Groningen)

"Ze geeft ons strategisch advies en een frisse blik. "Door het formuleren van de juiste marktpositie, het ontwikkelen van een marketingstrategie en het verwerken van deze strategie in structurele en uitvoerbare plannen weet Isla Sint-Bouwman handen en voeten te geven aan onze toekomstvisie. Hiermee geeft ze ons strategisch advies op het gebied van marketing en communicatie, marktpositionering en business development. En dat alles met een frisse blik!"
Erik Posthumus | Directie | Smeets Bouwmanagement & Advies (Meppel, Drenthe)

"Isla heeft ons enorm geholpen om de doelen die we hadden in een concreet plan om te zetten!"
Johan Bakker | Marketingmanager | xential (Holten, Overijssel)

"Isla heeft ons erg fijn geholpen onze marketingstrategie een concrete richting op te krijgen. Ze heeft de gesprekken fijn geleid, de rust bewaard en ons goede verdiepende vragen gesteld. Hierna hebben we een praktisch en helder DNA document ontvangen waar we verder mee aan de slag zijn gegaan. Deze Frisse Blik hadden wij nodig en is een echte aanrader!"
Ellen Snellenberg | Manager en mede-oprichter | Go Smart (Holten, Overijssel)

"Frisse Blik kijkt echt op maat naar je organisatie! Isla legt bloot wat onderzocht moet worden en helpt je de juiste lijn neer te zetten bij wat je bereiken wilt."
Lotte Hunneman | Eigenaar | Kommotiv creatieve communicatie, grafisch ontwerp en webdesign (Deventer, Overijssel)

"bereik voor jouw organisatie de juiste zichtbaarheid met een heldere marktpositie en integrale strategie"