Health & Business Strategy

Adres
Jacob Catsstraat 7 Jacob Catsstraat 7
8023 AE Zwolle
Contactgegevens
06 51110637

Over Health & Business Strategy

opMERKelijk Winstgevend
& Toekomstbestendig ondernemen

  • De innovatieve ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Artificial Intelligence (AI), gaat grootse impact hebben op jouw leven en jouw bedrijf.
  • Daardoor zijn jouw onderscheidend positie en waardepropositie belangrijker dan ooit tevoren.
  • Dat vereist dat jij strategisch vernieuwend blijft en meer waarde creëert om toekomstbestendig en winstgevend te blijven groeien.
  • Juist door strategisch slim te ondernemen én Artificial Intelligence in je bedrijf in te zetten, zodat jij jouw tijd kan besteden aan die zaken die er toe doen.

Als expert in Business Innovatie & Strategie help ik ambitieuze ondernemers om hun (online) business winstgevend te laten groeien en meer winst en vrijheid te genereren.

Tevens ben ik Artificial Intelligence Consultant voor ondernemers en bedrijven die AI willen inzetten in hun bedrijf om tijd en kosten te besparen die zij kunnen besteden aan die zaken di er toe doen.

>> Ben jij die ambitieuze ondernemer en nu in actie wil komen om je business succesvol te laten groeien, door niet harder, maar juist strategisch slim te ondernemen? Door innovatie en waardcreatie meer Tijdwinst, Omzet en Vrijheid realiseren?

Plan jouw gesprek in en jij hoort welke nieuwe kansen en groeimogelijkheden ik voor jou voorzie.

Video

Leider van de Toekomst opMERKelijk Winstgevend & Toekomstbestendig ondernemen

Portfolio

Samenwerkingspartners

Impact Versterkers

Gerdi Hulsink Hulsink

Co-Founder van de Impact Versterkers. Platform om met ambitieuze ondernemers samen te werken, elkaar te versterken om meer impact te maken.
We werken samen met zowel de ondernemers die als sprekers en expert in hun vakgebied deelnemen aan onze (online) business events. Als ook sponsoren.