Het Virtuele Kantoor

Adres
Rigastraat 1
8017 KK Zwolle
Contactgegevens
06 12978845

Over Het Virtuele Kantoor

Dagvoorzitter & presentatrice
Op zoek naar een energieke spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Met mijn passie voor mindset & innovatie en mijn onbevangen blik, zorg ik voor een spetterend event. Bekijk mijn portfolio: biancavanelp.nl.

'Met Blauwe Ogen' - de videopodcast
In mijn videopodcast ‘Met Blauwe Ogen’ kijken we met een onbevangen blik naar de wereld. In mijn podcast geef ik vernieuwende ondernemers en denkers een podium en verkennen we samen de innovatieve paden die zij durven te nemen dankzij hun mindset. Luister naar mijn podcast: metblauweogen.nl of luister via jouw favo podcast app of YouTube door te zoeken op 'Met Blauwe Ogen'.

Innovatief (samen)werken in Het Virtuele Kantoor
Wil je jouw bedrijf opschalen? Maak je klaar om de toekomst van werken te ontdekken! Schakel mij in als onafhankelijk procesexpert. Samen zorgen we voor strakke bedrijfsprocessen, borging van kennis en kunde, rust en tijd voor ondernemen, vrijheid voor andere belangrijke zaken en technologie die aansluit bij jouw wensen. Ik heb 6+ jaren ervaring als project en programma manager met een master in Change Management. Bekijk mijn website: hetvirtuelekantoor.nl.

Ik ben Bianca van Elp, geboren in 1991. Ik woon in Zwolle samen met mijn kat Salvador. Wat ik het meest waardeer zijn passievolle mensen, sporten, de natuur en dieren. Wil je met mij sparren? Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in via calendly.com/biancavanelp/30-min-sparren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Video

met een onbevangen blik 'Met Blauwe Ogen' (videopodcast) naar de wereld kijken

Portfolio

Certificeringen

Business Administration - Master of Change Management

Bachelor Bedrijfskunde MER met minor Event management

ICM certificaat Trainersopleiding (NOBTRA erkend)

certificaat De Succesvolle Dagvoorzitter