Hilde laat je zien

Adres
Linnenweverstraat 5
8043 ES Zwolle
Contactgegevens
06 14161632

Over Hilde laat je zien

Hallo, ik ben Hilde Schoonbeek. Mijn bedrijf heet Hilde laat je zien. Ik werk als contactclown in de zorg, als trainingsacteur en als (team)trainer. In deze drie rollen laat ik mij zien en nodig u, jou, je teamleden, deelnemers aan een training en speciale doelgroepen in de zorg uit om zich te laten zien. Daarbij draait alles om het bevorderen van oprecht onderling contact.

Contactclown voor de zorg:
Als clown Poets bezoek ik (samen met een collega-clown) mensen met dementie en mensen met een (meervoudige) beperking. Door in te spelen op wat er bij hen leeft en mogelijk is, ontstaat er contact. Samen beleven we dan mooie momenten, waarbij de clowns er met liefde en aandacht zijn voor de cliënten in zorginstellingen.

Trainingsacteur/Assessment-acteur:
Wil je als trainer je cursisten praktische vaardigheden laten oefenen, dan laat ik mij graag zien als acteur of rollenspeler. Het combineren van theorie en praktijk werpt meer vruchten af dan alleen theorie behandelen over bijv. communicatieve vaardigheden. Het oefenen van (moeilijke) gesprekken met klanten, patiënten of collega's heeft een belangrijke meerwaarde voor cursisten. Ik zorg ervoor dat zij dit op een veilige manier kunnen doen in hun leeromgeving.

Trainer:
Ik geef clownstrainingen, teamtrainingen en communicatietrainingen. In mijn trainingen zitten veel spel-elementen en praktische oefeningen. Een team gaat met elkaar de spelvloer op. De teamleden laten zich aan de hand van de oefeningen zien, waardoor het contact intensiveert en ze elkaar beter leren kennen. Dit komt de onderlinge communicatie en samenwerking ten goede. In communicatie-trainingen besteed ik veel aandacht aan non-verbale communicatie, het open en eerlijk naar elkaar zijn en onbevooroordeeld tegenover de ander staan. ,,Niets is wat het lijkt" is een uitspraak die regelmatig voorbij komt. Bewustwording van je eigen gedrag en acceptatie van jezelf én de ander zorgt voor een betere verbinding.

Hilde laat je zien bestaat sinds 2009 en is ontstaan nadat ik clownsopleidingen ben gaan volgen. Ik wilde mij ontwikkelen als contactclown en ontdekte dat ik dat heel graag wilde combineren met het werk van trainingsacteur en trainer. Mijn ervaring als o.a. docent in het Middelbaar Beroeps Onderwijs komt hierbij van pas. Ik vind het leuk om voor groepen te staan en hen te motiveren. Ik word er blij van als mensen zich durven laten zien!

Hilde laat je zien hoe je zonder oordeel en in open contact en communicatie het leuker hebt met de mensen om je heen

Portfolio