Hoogsteder architecten

Adres
Spitsstraat 25
8102 HW Raalte
Contactgegevens
06 48370653

Over Hoogsteder architecten

Wij ontwerpen geen huizen, maar een thuis. Een thuis dat bij u past. Dit is waar architectenbureau Hoogsteder architecten voor staat.

Een huis is voor ons een plek waar we onszelf kunnen zijn, waar we leven en samen komen met degenen die ons dierbaar zijn.

Het ontwerpen van duurzame nieuwbouw woningen, stijlvolle (klassieke) villa’s en schuurwoningen voor particuliere opdrachtgevers is onze specialiteit.
Hoogsteder architecten heeft een scala aan ontwerpen gerealiseerd en een ruime ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt opgebouwd. Bekijk onze ontwerpen en gerealiseerde projecten. Laat u inspireren door ons portfolio.

Ook voor professionals zoals bijvoorbeeld zakelijke opdrachtgevers en woningcorporaties hebben wij diverse projecten mogen realiseren. Daarbij is duurzaamheid en sociale bewogenheid voor ons een belangrijke factor.

Als onze projecten u aanspreken is de kans groot dat we een goed en passend ontwerp voor u kunnen maken. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Portfolio