Jubileumglossy

Adres
Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Contactgegevens
06 14422577

Over Jubileumglossy

Jubileumglossy is een samenwerking tussen vormgever Margriet Twisterling en tekstschrijver Yvonne de Haan. In deze samenwerking bundelen de Zwolse dames hun expertise en ervaring om voor bedrijven inspirerende magazines te maken.

Zoek je een originele manier om je bedrijf te promoten? Vier je een jubileum? Lanceer je een nieuw product of dienst? Verhuis je naar een prachtig nieuw pand? Of wil je laten zien wat je allemaal te bieden hebt? Een zakelijke glossy is een uitgelezen kans om je bedrijf op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Gun de lezer een kijkje in je bedrijf met inspirerende interviews en reportages. Vertel wat je drijft en deel je ambities en waardevolle tips. Uit ervaring weten wij dat persoonlijke verhalen de gunfactor enorm verhogen en bijdragen aan een positief imago.

Jubileumglossy maakt jouw glossy uniek met pakkende verhalen en mooie foto’s. Vormgegeven in een stijl die helemaal past bij jou en je bedrijf. Zie je het al voor je dat je bladert door je eigen magazine met jouw naam op de cover?

‘Door storytelling toe te passen wordt jouw bedrijf veel beter onthouden.'

Portfolio