MKB Regio Zwolle

Adres
Haatlanderdijk 6
8263 AR Kampen
Contactgegevens
038 303 3049

Over MKB Regio Zwolle

MKB Regio Zwolle vertegenwoordigt maar liefst 135 verschillende branches in deze regio. Van bouw- en nijverheid tot recreatie en van zakelijke dienstverlening tot ICT. Samen goed voor zo’n 3500 bedrijven en organisaties.
Het bestuur is samengesteld uit een groep enthousiaste ondernemers die met z’n allen de regio economisch verder willen versterken. Gezamenlijk buigen ze zich over de uitdagingen waar het bedrijfsleven in deze regio de komende jaren voor staat. Denk daarbij aan belangrijke thema’s als verduurzaming, circulariteit, ruimtelijke ordening en een vitale arbeidsmarkt.

De bestuursleden nemen hierin hun praktijkervaring mee. Veelal staan ze zelf aan het roer van hun eigen (familie-) bedrijf of zijn ze actief binnen het management van hun organisatie. Voorzitter is Jelle Weever, eigenaar van Weever Bouw uit Kampen. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze een enorm netwerk, een grote knowhow en dat helpt om de keuzes te maken die de regio Zwolle verder brengt. De rol en inzet van zp’ers hierin is onmisbaar. Daarom trekken ZP Netwerken Regio Zwolle en MKB Regio Zwolle samen op als belangenbehartiger van onze achterban.

Video