Natuurlijk Erica Fotografie

Adres
Van Disselstraat 31
8044 PL Zwolle
Contactgegevens
06 81052560

Over Natuurlijk Erica Fotografie

Hallo! Ik ben Erica en woon met mijn gezin in Zwolle (Stadshagen) Ik ben sinds april 2022 weer actief als professioneel fotograaf met mijn bedrijf Natuurlijk Erica Fotografie. Weer, want tussen 2012 en 2018 heb ik ook een eigen onderneming gehad.

Mijn kernwaarden zijn puur, warmte, verbinding, eenvoud en natuurlijk. Ik heb een ongedwongen manier van werken, waarbij ik aandacht heb voor de mensen voor mijn camera en waarbij connectie of verbinding belangrijk is. Ik heb een natuurlijke stijl van nabewerking, omdat ik het belangrijk vind dat alles er op de foto zo uit ziet zoals het in het echt ook is.

Ik ben gespecialiseerd in gezinsfotografie en fotografeer daarnaast ook graag huwelijken en sinds 2023 richt ik me ook op zzp'ers. Mijn manier van werken is uitermate geschikt voor het vastleggen van ondernemers in de creatieve sector of dienstverlening.

Vooraf is er altijd contact over de wensen, geef ik tips voor locaties en wat te dragen en tijdens de reportage stem ik hier nog een keer op af zodat het nog ter plekke bijgeschaafd kan worden als dat nodig is. Met als eindresultaat mooie foto's die weergeeft wie je bent.

Ongedwongen fotografie waarbij plezier op nummer 1 staat

Portfolio