OfficeVANienke

Adres
Provincieroute 128
8016 GM Zwolle
Contactgegevens
06 23829956

Over OfficeVANienke

Hallo, ik ben Nienke Smits-Middel en met OfficeVANienke bied ik professionele en flexibele ondersteuning aan ondernemers.

Als Virtual Assistant ontzorg ik jou, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt.

Mijn visie is alles wat je aandacht geeft dat groeit. Wil jij groeien met je bedrijf? Wil jij taken uit handen geven, zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de administratie, agendabeheer, e-mailbeheer, Social Media of klantcontact? Neem dan contact met mij op!

Kijk voor meer informatie op www.officevanienke.nl of stuur een e-mail naar info@officevanienke.nl

Ik bied overzicht en structuur

Mijn leven staat in het teken van organiseren, plannen en regelen. Ik vind het heerlijk om overzichten te creëren en structuur aan te bieden. Het helpen van anderen loopt als een rode draad door mijn leven. Daarnaast besteed ik graag tijd aan het leren van nieuwe dingen en het uitzoeken van verschillende zaken, zodat ik mezelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen. Als Virtual Assistant kan ik jou helpen door de randzaken van je over te nemen, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf en op de werkzaamheden die jij graag wilt doen.

Heb je ondersteuning nodig bij andere werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Als jouw standaard antwoord op 'Hoe gaat het?' 'Druk' is, moeten wij praten

Portfolio

Certificeringen

Start een succesvolle business als Virtual Assistant