Profijt adviseurs

Adres
Gotlandstraat 4 4
7418 AZ Deventer (ook gevestigd in Raalte)
Contactgegevens
0570 546 828

Over Profijt adviseurs

Profijt adviseurs is een modern administratie- en belastingadvieskantoor met klanten/ondernemers door heel Nederland, maar met name in de omgeving Salland (vooral Deventer en Raalte). Wij hebben drie kantoren. Kantoor Raalte is met name goed bereikbaar voor klanten in Salland. Kantoor Deventer is wat groter en gelegen aan de A1, waarmee deze ook gemakkelijk te bereiken is voor klanten buiten Deventer. Sinds februari 2020 zijn wij eveneens gevestigd in Losser. Vanuit ons kantoor aldaar kunnen wij onze Twentse klanten uitstekend bedienen.

We zijn een zgn. erkend RB-kantoor. RB staat voor Register Belastingadviseurs. Kantoren die een erkend RB-kantoor willen zijn moeten medewerkers hebben die jaarlijks voldoende educatiepunten bij elkaar studeren om RB-kantoor te mogen blijven. Komt u er met een klacht over ons met ons niet uit, dan kunt u naar het tuchtcollege van het RB om hen uitspraak te laten doen over het geschil.

Ons kantoor bestaat uit uitsluitend gekwalificeerd en fiscaal geschoolde medewerkers. Hierdoor krijgt u, wanneer u ons belt, al direct een medewerker aan de telefoon die u verder kan helpen. Profijt adviseurs helpt u in succesvol ondernemen. Onze ondernemende medewerkers denken met u mee en wijzen u op kansen en bedreigingen om op die manier optimaal rendement te behalen maar tevens uw belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Op deze manier kunt u optimaal blijven ondernemen.

Dus helemaal geen stoffige boekhouders maar adviseurs die de drive hebben om het anders te doen en u uit te dagen om het meeste rendement uit uw onderneming te halen.