ProTon Support

Adres
Elshof 7
8131 RR Wijhe
Contactgegevens
06 28679408

Over ProTon Support

Mijn naam is Ton Keesom. Met ruime ervaring als trainer en coach in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven help ik besturen, directies en teams in kleinschalige organisaties hun efficiency op verschillende terreinen te verbeteren. Onder andere met beleid- en commerciƫle ondersteuning in structurering, in marketing en in administratie

Als een rode draad door mijn werkzaamheden loopt het schrijven. Het schrijven van teksten in de vorm van brochures voor onderwijsactiviteiten, webteksten en informatieve artikelen voor mijn eigen adviesbureau en marketinguitingen voor de banken waar ik werkte. Daarnaast schreef ik boekjes over havezaten, shanties en afkortingen in het onderwijs. Zodoende heb ik ook van copywriting mijn werk gemaakt. Dat betekent dat ik onder meer portretten schrijf van bedrijven voor ondernemersvereniging Natuurlijk Olst ten behoeve van de website hierstroomtdeijssel.nl.

Ik ben resultaatgericht en onderscheid me door je vragen terug te brengen tot de kern en daar simpele en praktijkgerichte oplossingen bij te bedenken.

Je kunt bij mij terecht voor managementondersteuning: zowel organisatorisch, administratief en secretarieel. Op het gebied van copywriting schrijf ik teksten voor bedrijfsprofielen en -portretten; nieuwsbrieven, websteksten (inclusief SEO, brochures en folders.

De positieve ervaring

Portfolio

Samenwerkingspartners

Ondernemersvereniging Natuurlijk Olst

Ellen Nijkamp

Voor de website van de ondernemersvereniging participeer ik in de PR-commissie en schrijf ik de bedrijfsprofielen voor op de website www.hierstroomtdeijssel.nl

Digiworks

Chris Ploeger

Uitvoeren van de financiƫle administratie, schriftelijke communicatie en het bieden van facilitaire ondersteuning voor dit ICT-bedrijf voor het MKB.

e-Active

Gerben Bos

testen