Q-info.com

Adres
Eekwal 4
8011 LD Zwolle
Contactgegevens

Over Q-info.com

Q-info.com
Q-info.com is van dezelfde eigenaren als het Zwolse internetbedrijf e-Active. Naast alle online diensten die e-Active voor het MKB aanbiedt, richten Marijn Otte en Gerben Bosch zich met Q-info.com op het ontzorgen van ZP’ers.

Wat bieden wij
Via Q-info.com kun je gemakkelijk je administratie regelen. Je kunt eenvoudig je facturen aanmaken, verzenden en opvolgen. Ook het afsluiten en verlengen van abonnementen is op dit moment al mogelijk. We blijven daarnaast keihard werken aan ons platform, om nieuwe features te ontwikkelen. Zo willen wij in de nabije toekomst ook de volgende zaken aanbieden: online verkoop, het opbouwen van een online community en het verzamelen van onafhankelijke reviews.

De missie van Q-info.com
Onze missie omvat kort samengevat het ontzorgen van ZP’ers . Hierdoor kunnen zij meer tijd aan het werk besteden waarvoor ze ZP’er zijn geworden. Een belangrijke zorg van ZP’ers blijkt te zitten in het goed op orde hebben van hun administratie en het zichtbaar zijn voor hun doelgroep. Ons platform is hier op gericht, wij maken het ZP’ers makkelijk!

Onze samenwerking met ZPnetwerken
De missie van Q-info.com sluit perfect aan op de doelstellingen van ZPnetwerken regio Zwolle. Een samenwerking met de website ZPNetwerken.nl is het resultaat. Een community speciaal ontwikkeld voor ZP’ers op basis van de techniek van het platform van Q-info.com.