Zo werkt het voor opdrachtgevers

Ben je op zoek naar een ervaren professional die snel en zelfstandig aan de slag kan op het moment dat jij hem of haar nodig hebt? Meld je bedrijf of organisatie dan aan bij ZPnetwerken Regio Zwolle.

Als partner van ZPnetwerken kun je de uitgebreide profielen van de aangesloten ZP’ers doorzoeken en zelf contact opnemen voor een kennismaking.

Of je plaatst een zoekopdracht via onze website. Onze abonnees krijgen hiervan automatisch een bericht. Zij kunnen direct zelf reageren of de opdracht doorsturen naar relaties in hun netwerk. Ook sturen we de zoekopdrachten door naar de aangesloten ZP-netwerken in onze regio. Zo bereikt jouw zoekopdracht heel snel een groot potentieel aan professionals die je kunnen helpen bij de uitvoering van het werk.

Is er een match? Dan neemt de professional persoonlijk contact met je op en maak je samen vervolgafspraken. Dat schakelt snel en simpel. En nog een prettig voordeel: ZPnetwerken Regio Zwolle berekent geen bemiddelingskosten. Daarmee bespaar je als opdrachtgever heel veel geld.

Wil jij ook samen met ZPnetwerken werken aan een sterke economie in onze regio? Meld je aan bij onze community en ontdek zelf de meerwaarde van het lidmaatschap.

Bekijk hier de tarieven

De voordelen van het lidmaatschap

Onbeperkt zoekopdrachten plaatsen
Geen bemiddelingskosten
Je netwerk en flexibele schil vergroten
Lokaal en regionaal zoeken: weinig reistijd
Geld blijft in de regio
Samen werken aan een sterke economie in de regio Zwolle

In 3 stappen geregeld

Stap 1: Meld je bedrijf aan met het formulier en ontvang een bevestigingsmail om je gegevens verder aan te kunnen vullen.

Stap 2: Bekijk de aangesloten leden of plaats direct je zoekopdracht. Deze wordt automatisch rondgestuurd binnen het netwerk van ZP-verenigingen en de leden van onze community.

Stap 3: Is er een match? De ZP’er neemt zelf contact met je op.

aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

dé regionale belangenorganisatie voor zelfstandig professionals