Twist Ontwerp en Advies

Adres
Kattenwinkelweg 18
8015 PW Zwolle
Contactgegevens
038 421 0309

Over Twist Ontwerp en Advies

In diverse onderzoeken is aangetoond dat onze emoties een hele belangrijke rol spelen als we kiezen. Ons brein reageert op allerlei onbewuste factoren. Vaak weten we niet precies waarom we een bepaalde keuze hebben gemaakt. Het VOELT gewoon goed. Je herkent dit vast wel: je ziet iemand voor het eerst en weet direct of er een klik is of niet. Van dit effect maak ik gebruik in mijn werk.

De werking van ons brein is universeel en vormt het uitgangspunt voor mijn werkwijze. Met het Merkwaardenspel bepaal jij zelf de merkwaarden die het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf. Deze vormen het uitgangspunt voor kleuren, vormen, beeldtaal en typografie. Zo ontstaat een merkidentiteit voor jouw bedrijf waarmee je 'als vanzelf' jouw ideale klanten aantrekt. 

Mijn meerwaarde zit 'm in mijn adviesrol, waarin ik op basis van mijn kennis - over beleving en het brein - onbewust onweerstaanbare oplossingen aandraag. Het resultaat is oprechte communicatie met mensen en bedrijven die graag voor je diensten of producten willen betalen.

"Het gaat er niet om wat mensen van de identiteit van je bedrijf vinden, maar hoe zij het ervaren"

Portfolio