Uitbreden

Adres
Hoekstraat 4
8021 CR Zwolle
Contactgegevens
06 11981221

Over Uitbreden

Genereert uw bedrijf niet voldoende omzet? Bellen uw klanten u niet voor zaken? Besteedt u de juiste hoeveelheid middelen om nieuwe klanten te bereiken? Verliest uw product of dienst aan concurrentiekracht en uniekheid? Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar internationale markten? Heeft u de juiste marktpropositie om uw stukje van de markt te veroveren? Is uw leiderschapsstijl geschikt voor uw organisatiecultuur en doel? Bedienen uw bedrijfsprocessen en activiteiten uw klant effectief? Beschikken jij en/of jouw collega’s over de juiste vaardigheden voor de functie? Heb je een goede coach nodig?


Bij Uitbreden gaan we diep in op uw bedrijf en gaan we diep in op u als leider. Markten veranderen voortdurend en consumenten en klanten willen altijd betere producten en diensten, terwijl ze zorg dragen voor de prijs waarvoor ze betalen. Laten we een vrij en open gesprek hebben en elkaar leren kennen. Bel nu 06 11981221.


Uitbreden is een bedrijfsstrategie gericht op verkoop en marketing. Expertise omvat onder meer: -Kostenanalyse en operationeel management -Teamtraining in verkoop en leiderschap -Klant en Key Accountbeheer -Internationale marketing -Merkcreatie en positionering -Waarde creëren voor opdrachtgevers en klanten.


Bruno is industrieel ingenieur en heeft een MBA in internationaal zakendoen. Voormalige beroepen zijn onder meer universitair docent in Nederland, bedrijfsadviseur en bedrijfsmanager voor diverse wereldberoemde bedrijven. Vader van twee tweelingdochters, drummer en bassist, voetbal, tennis, MTB, buitenavonturier en ondernemer. Houdt van koken en doelgericht coachen.