VERder

Adres
Zwaluw 5
8103 AS Raalte
Contactgegevens
06 13488520

Over VERder

VERder staat voor organisatie coaching en training. Teamleiders en teams ondersteunen, waardoor ze beter in positie worden gebracht en met plezier samenwerken. Het bedrijf bestaat ruim één jaar en is ontstaan door jarenlange ervaring binnen de gemeentelijke overheid op het gebied van teamcoaching, projecten leiden, processen begeleiden en optimaliseren.

Ik wil graag de opgedane kennis en ervaring breder inzetten. Samen met de klant kijk ik wat nodig is in de organisatie. Denk bijv. aan het scherper krijgen van het doel van een team, wie welke rol heeft en of ze goed samenwerken met elkaar. En hoe is de relatie met jou als teamleider, kun je goed je leiderschapsrol pakken of ben je constant bezig met brandjes blussen in het team en kom je daardoor niet aan je managementtaken toe? En welke werkafspraken maak je met elkaar? Het gaat echt om maatwerk. 

Mijn drijfveer is dat ik zelf merk dat goede samenwerking belangrijk is en dat gun ik anderen ook. Ik ben toegankelijk, kan ingewikkelde zaken concreet en praktisch vertalen en kan me goed verplaatsen in anderen. Daarnaast vind ik het belangrijk duurzaam te ondersteunen vanuit de mens en niet vanuit commercieel oogpunt. 

Mensen in beweging brengen, waardoor sterke teams ontstaan en bevlogen medewerkers

Portfolio