Verhaalkracht

Adres
Van Keppelmarke 31
8016 GH Zwolle
Contactgegevens
06 38897671

Over Verhaalkracht

Verhaalkracht is een allround tekst- en communicatiebureau met de focus op thema's als duurzaamheid, inclusiviteit, cultuur en sport.

Drijvende kracht achter Verhaalkracht ben ik, Yvonne de Haan. In 2009 ben ik gestart als zelfstandig/freelance tekstschrijver. Sinds 2015 ben ik actief onder de naam Verhaalkracht. Een naam die de lading goed dekt. Niets is zo krachtig als een goed verhaal.

Naast Verhaalkracht heb ik samen met Margriet Twisterling van ZP Netwerken Jubileumglossy opgericht. Samen maken wij magazines voor bedrijven die iets te vieren hebben of anderzijds op een originele manier onder de aandacht willen vormen. Wij verzorgen met Jubileumglossy het hele productieproces. Redactie, vormgeving, fotografie, drukwerk en drukwerkbegeleiding. Ook aqcuisities (advertentieverkoop) verzorgen wij, indien dit gewenst is, voor onze klanten.

In 2021 heb ik samen met collega tekstschrijver Maartje Roozeboom de website Mooisaam opgericht. Hierin schrijven we over onderwerpen die ons aan het hart gaan. Maatschappelijke verbinding, diversiteit en duurzaamheid in de regio Zwolle. Inspirerende verhalen die we nodig hebben om met z'n allen door te groeien naar een gezonde en groene toekomst voor iedereen.

Graag help ik ondernemers die zich willen profileren als duurzaam en sociaal. Mijn aanbod is maatgericht. Het varieert van een complete contentstrategie, interviews voor interne en externe communicatiekanelen of het verzorgen van een compleet magazine. Heb ik de kennis niet zelf in huis, dan schakel ik mijn netwerk in. Bijvoorbeeld via ZP Netwerken. Een prachtig initiatief waar ik me graag bij aansluit.

Portfolio

Certificeringen

Frankwatching - Training Contentstrategie januari 2022