Verhaalkracht

Adres
Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Contactgegevens
06 38897671

Over Verhaalkracht

Meedoen begint bij taal

Ik vind het heel belangrijk dat alle mensen kunnen meedoen in onze samenleving. Taal is hiervoor de sleutel. Daarom heb ik me gespecialiseerd in teksten schrijven op B1 en A2 niveau. Deze teksten zijn beter te begrijpen zijn voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Zo wil ik een bijdrage leveren aan het verkleinen van de kenniskloof in ons land.

Ingewikkelde teksten versimpelen

Vind jij ook dat iedereen moet kunnen meedoen? Hebben jouw inwoners, bewoners, cliënten of patiënten behoefte aan duidelijke taal? Wil je ingewikkelde brieven, instructieteksten, wollige informatieboekjes of onduidelijke vacatureteksten versimpelen?

Teksten op B1 niveau

Zoek je de juiste woorden voor je nieuwe website of wil je hulp bij het maken van een magazine of jaarverslag in heldere taal, bijvoorbeeld op B1 niveau?

Verhaalkracht schrijft en versimpelt

Wat je vraag ook is: Verhaalkracht helpt. Bel of Whatsapp naar 06-38897671, mail naar info@verhaal-kracht.nlof kom langs op mijn kantoor in Zwolle.

‘Door storytelling toe te passen wordt jouw bedrijf veel beter onthouden.'

Portfolio

Samenwerkingspartners

MI-communicatie

Miranda de Vogel

Miranda weet als geen ander hoe ze deelname in een magazine kan verkopen. Rustig, vrolijk en op een fijne manier. Sales zoals sales moet zijn. We werkten samen in onder andere het magazine voor Boerderij De Huppe en Tegelhuys.

Fotograaf Ilse

Ilse de Vries

Bedrijfsfotograaf nodig? Dan is Ilse de Vries een echte aanrader! Met haar praktische en creatieve manier van werken, weet ze iedereen voor de camera te ontdooien en dat leidt tot prachtige foto's. Wij werkten samen met Ilse voor de magazines van Boerderij De Huppe, Tegelhuys en De Renovatieplanner.