Vinca

Adres
Schuilenbergerweg 4
8121 RA Olst
Contactgegevens
06 48070216

Over Vinca

Vinca is de praktijk voor natuurcoaching en systemisch werk van Fenna Janssens. De praktijk is gevestigd in het buitengebied van Olst en is een prachtige inspirerende tuin. Daar worden trajecten voor zowel teams/organisaties als individuen aangeboden. Hierbij helpt de natuur om niet alleen vanuit het hoofd, maar juist ook vanuit het gevoel naar oplossingen op zoek te gaan.

Fenna heeft veel ervaring waar het gaat om het begeleiden van jeugdzorgprofessionals (m.n. gezinshuisouders).

Mensen uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Heerde, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen die hun baan zijn verloren of dreigen te verliezen, kunnen bij het Regionaal Mobiliteitsteam Stedendriehoek en Noordwest Veluwe terecht. Dit is een samenwerkingsverband van werkgeversorganisaties, vakbonden, UWV en gemeenten. Verschillende trajecten van Vinca zijn opgenomen in het aanbod van dit mobiliteitsteam.

Video

Bloeien in de storm

Portfolio

Samenwerkingspartners

Gemma Lammers Management- en Organisatie Coaching

Gemma Lammers

Gemma Lammers en Fenna Janssens hebben het initiatief genomen voor Natuurinterventie Salland. Vanuit deze samenwerking bieden we multidisciplinaire programma's voor individuele medewerkers en teams. Meer info vind je op https://www.gemmalammers.nl/index.php/burnout-interventie/

Menskracht (https://www.menskrachtinnoveert.nl/)

Mariska Broekman

In de afgelopen jaren heb ik goede ervaringen opgedaan met combinatie trajecten met Fenna. We coachen dikwijls mensen samen in één traject. Bij Fenna onderzoekt men blokkades en patronen. Dit wordt direct zichtbaar. Daarna kunnen mensen die dat willen bij Menskracht verder met loopbaanonderzoek.

Certificeringen

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches

Stress Counselling - Stichting Counselling Nederland

Psychosociale Basiskennis

Register Gediplomeerde Opstellers