ZZP Nederland

Adres
Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
Contactgegevens
085 303 2878

Over ZZP Nederland

Kennisvraagbaak en dé belangenbehartiger voor zelfstandig ZZP Nederland ondernemers. Dat is ZZP Nederland. Deze vereniging met 53.000 leden is de grootste onafhankelijke organisatie voor zelfstandig professionals.

Als kennisvraagbaak biedt ZZP Nederland antwoorden op de meeste uiteenlopende vragen en oplossingen voor complexe uitdagingen waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen. Denk aan vraagstukken op het gebied van financiering, administratie, fiscaal, juridisch of – niet onbelangrijk – je gezondheid.

Naast belangenbehartiger komt ZZP Nederland in politiek Den Haag op voor de belangen van ondernemers en maakt ze zich sterk voor een eerlijke rechtspositie. Om dit werk nog beter te kunnen doen, heeft ZZP Nederland in 2020 de krachten gebundeld met collega organisaties, Zelfstandigen Bouw, SoloPartners en Ondernemend Nederland. Uit deze samenwerking is in 2020 de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) ontstaan. Deze organisatie vertegenwoordigt inmiddels de belangen van 100.000 leden.